Qy's Blog

26-10-2017, 21:28

Dit blog

Goed. Dit stond al een tijdje op mijn planning. Een blog. Dat werd tijd. Het leek me leuk. Het lijkt me leuk om hier wekelijkse blogposts te plaatsen. Laat me weten of jullie dit wat vinden (of niet). Goed, je hebt de weg blijkbaar gevonden naar deze blogpost. Heel goed. 👏 👏 👏. Eigenlijk is dat gewoon goed voor mij, want dan weet ik dat ik tenminste een overzichtelijke GUI ( grafische gebruikersomgeving) kan maken.
Oké, nu vraag ik jou om de datum en tijd van publicatie van deze blogpost te vinden. Veel zoekplezier alvast. Of niet. Want het is niet zooooooooooooooooooooo lastig om te vinden.
Nu je die datum en tijd hebt gevonden, en weer terug bent gekomen op deze regel tekst - wat meestal echt niet normaal lastig is om te herinneren -, vraag ik je nu om jezelf af te vragen: "Is die datum en tijd wel makkelijk te vinden?", en "Is dit blog wel overzichtelijk?". Als het antwoord op beide vragen "Ja" is, betekent dat dat je OF goed in zoeken bent, OF dat ik gewoon goed dit blog heb gemaakt 😎
Goed, dat was de blogpost voor deze keer. Ik hoop dat je deze eerste blogpost leuk vond. Volg me ook op andere sociale media, als je dat hebt en wilt. Ik heb Twitter, Instagram , en natuurlijk Youtube. Ohja, en ik heb ook een over-pagina/info-pagina. Bekijk dat als je meer over mij te weten wilt komen.

Nou, daag!
~Qy

Och, wat ben ik weer creatief ^_^